Київзеленбуд на міжнародній виставці показав, як озеленює столичні парки

Київзеленбуд на міжнародній виставці показав, як озеленює столичні парки

Фото
Укрінформ
На XIII Міжнародній спеціалізованій виставці квіткового бізнесу, садівництва, ландшафтного дизайну та флористики в Україні Flower Expo Ukraine, яка охоплює сферу муніципального озеленення, свій стенд представило комунальне об'єднання "Київзеленбуд".

Про це повідомляє офіційний портал КМДА.

"Оскільки виставка присвячена і муніципальному озелененню також, комунальне об’єднання на виставкових стендах розмістило приклади сучасного благоустрою та озеленення парків столиці за останній рік. Під час роботи виставки проводяться лекції на профільну тематику й, оскільки серед учасників багато іноземних представників, це гарна нагода для обміну досвідом та співпраці", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Київзеленбуд бере участь у виставці разом зі своїми районними управліннями зеленими насадженнями (УЗН) та міським розсадником «Теремки».

Читайте також: Київ удвічі поліпшив позиції у світовому рейтингу стартапів екосистем - КМДА

Вже не перший рік під час щорічної виставки Київзеленбуд демонструє відвідувачам великий асортимент акліматизованих до міських умов декоративних рослин, що вирощує міський декоративний розсадник для озеленення м. Києва та реалізації. Зокрема, свої стенди з креативним творчим підходом до ландшафтного дизайну представили районні УЗН. Усі інсталяції виконані з квітів, вирощених в оранжереях власних підприємств Київзеленбуду.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-