Шулявський міст повністю розберуть до кінця квітня

Шулявський міст повністю розберуть до кінця квітня

Фото, відео
Укрінформ
Частини Шулявського шляхопроводу в Києві демонтують та вивозять. Як сподіваються в Київській міській державній адміністрації, цей етап робіт закінчать у квітні.

Про це сказав заступник голови КМДА Дмитро Давтян, який сьогодні спостерігав за процесом демонтажу, повідомляє прес-служба столичної адміністрації.

«Роботи на об’єкті тривають без упину, Шулявський розбирають на блоки та вивозять на утилізацію. Робимо це за допомогою «мегадомкрата» – його привезли з Нідерландів, він називається ABC, розроблений і зібраний компанією Mammoet. Домкрат дозволяє у короткі терміни розбирати і збирати мости, і це здійснюється великими модульними блоками – шляхопровід розрізають і розбирають на частини, які потім вивозять», – коментує заступник голови КМДА.

Шулявський міст повністю розберуть до кінця квітня / Фото: прес-служба КМДА

Давтян наголошує – основну частину робіт намагаються здійснювати у темний час доби, щоб мінімізувати перекриття руху.

Читайте також: У столичній школі №151 побудували нову їдальню, актову та спортивну зали

«Затори, звісно, є, але цього не уникнути. До кінця квітня ми маємо надію повністю розібрати конструкцію», – підсумував Давтян.

Як повідомлялося, реконструкція Шулявського шляхопроводу у Києві триває вже місяць, її почали 17 березня. За оцінками експертів, реконструкція триватиме приблизно 17 місяців, витрати на торгах уже склали приблизно 630 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-