У метро затримали чоловіка за розклеювання агітлистівок

У метро затримали чоловіка за розклеювання агітлистівок

Фото
Укрінформ
У столичному метро правоохоронці затримали чоловіка, який розклеював агітаційні листівки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“На станції метрополітену "Академмістечко" працівники поліції побачили невідомого, який наклеїв у вагоні потягу плакат із політичною агітацією. Коли до правопорушника підійшов поліцейський, в руках він тримав ще одну листівку аналогічного змісту. Для надання пояснень та з'ясування всіх обставин події чоловіка запросили до кімнати поліції на станції метро”, - йдеться у повідомленні.

Як встановили поліцейські, правопорушник - 49-річний киянин. З його слів, листівки він самостійно роздрукував із мережі Інтернет та за допомоги клейкої стрічки встиг розмістити одну з них у вагоні, іншу листівку - вилучили правоохоронці.

Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень управління поліції в метрополітені.

Читайте також: Поліція пояснила, у чому провина активіста Овчаренка

На порушника буде складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 212-13 (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті тягне за собою накладення штрафу від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-