Київ закупив десять українських трамваїв по 50 мільйонів кожен

Київ закупив десять українських трамваїв по 50 мільйонів кожен

Укрінформ
“Львівелектронтранс” поставить у столицю 10 трамвайних вагонів марки “Електрон”.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила речниця корпорації “Електрон” Лідія Табаркевич.

“4 квітня відбулось підписання угоди з комунальним підприємством «Київпастранс» про поставку м. Києву 10 трамвайних вагонів марки «Електрон», - зазначила Табаркевич.

За її словами, за підсумками публічних торгів, що відбулися через систему ProZorro 12 березня ц.р. і в яких узяли участь польська компанія Pesa Bydgoszcz SA та спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» корпорації «Електрон», у трьох раундах аукціону з кращою ціновою пропозицією перемогли вагони марки «Електрон».

Таким чином, ”Електронтранс” виготовить для столиці нові повністю низькопідлогові 30-метрові вагони, що, згідно з побажанням замовника, будуть обладнані системою відеоспостереження, автоматизованою системою оплати проїзду, Wi-Fi роутерами та USB-портами для зарядки гаджетів.

Загальна сума укладеного контракту склала 497 962 тис. грн. На відміну від попередніх поставок у столицю трамваїв «Електрон», у цю суму включено вартість комплектів запасних частин і спеціалізованого інструменту для їх обслуговування.

Читайте також: Українці здаватимуть на права по-новому. Інфографіка

Щодо термінів виконання поставки в повному обсязі, то вони відбуватимуться за графіком та заявками замовника, тобто КП «Київпастранс», залежно від фактичної оплати. Як попередній термін визначено кінець 2019 року.

Вартість кожного трамвая — близько 50 млн гривень, ще 3,6 млн коштує комплект запчастин та інструментів.

На сьогодні в Києві на маршрутах швидкісного трамвая працює 10 “Електронів”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-