Кличко пробіг 10 кілометрів у Kyiv Half Marathon

Кличко пробіг 10 кілометрів у Kyiv Half Marathon

Фото
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко пробіг 10 км у Kyiv Half Marathon.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«13 тисяч бігунів із 57 країн світу беруть участь цього року в Міжнародному київському напівмарафоні. І це новий рекорд змагань. Багато учасників – професійні атлети, які вигравали не один престижний марафон світового рівня. І вони сьогодні біжать тут – у нашому місті», – зазначив Кличко на старті забігу.

Віталій Кличко пробіг 10 км у Kyiv Half Marathon / Фото: Прес-служба КМДА

За словами мера, вперше марафон відбувається в оновленому дводенному форматі. Це зроблено для того, аби всі учасники змогли комфортно пробігти та щоб скоротити час перекриття вулиць у столиці.

Починаючи з цього року Київський марафон став повноправним членом Асоціації міжнародних марафонів (AIMS) і має престижний статус – IAAF BRONZE LABEL.

Читайте також: Київський міжнародний напівмарафон 2019 року збере рекордну кількість учасників

У рамках київського напівмарафону традиційно відбувається «Фандрайзинг марафон. Весна». Його мета – збір коштів на підтримку проектів 14-ти благодійних фондів на платформі Української біржі благодійності.

Як повідомляв раніше Укрінформ, стаєри з Кенії Кімелі Даїзі Джепту та Санг Бернард Черуійот стали переможцями Міжнародного київського півмарафону 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-