Схема об’їзду Шулявського мосту дозволила уникнути великих заторів — КМДА

Схема об’їзду Шулявського мосту дозволила уникнути великих заторів — КМДА

Карта
Укрінформ
Тимчасова транспортна схема об’їзду Шулявського шляхопроводу у Києві показала свою ефективність та дозволила уникнути великих заторів під час масштабних будівельних робіт.

Про це заявив в.о. заступника директора з транспорту КП «Київпастранс» Сергій Литвинов, повідомляє прес-служба КМДА.

«Ми розробили таку схему, яка дала можливість або оминати будівельний майданчик. Або – рухатися максимально швидко дорогами, які проходять поруч зі шляхопроводом. Як виявилося, такі зміни руху навіть сподобалися пасажирам і водіям», – зазначив Литвинов.

Він додав, що в схему будуть вносити деякі коригування під час робіт з демонтажу основного прольоту шляхопроводу. З докладною інформацією про зміни маршрутів можна ознайомитися на сайті КП «Київпастранс».

«Ми думали, що будуть пробки. Але тимчасова схема була розроблена настільки якісно, що водії навіть не відчувають якихось незручностей. І чимало людей зазначають, що рух проспектом Перемоги став навіть комфортнішим», – наголосив головний інженер КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» Олександр Здольник.

Читайте також: Три столичні ЦНАПи почнуть видавати водійські посвідчення та номери на авто

За його словами, для зручності руху автомобілістів змінили розмітку на вулиці Вадима Гетьмана. Там на одній з ділянок прибрали подвійну смугу і зробили розворот біля ТРЦ «Космополіт».

Також було облаштовано додаткові світлофори, режим роботи яких коригують залежно від інтенсивності трафіку на навколишніх дорогах.

У КМДА нагадали, що було внесено зміни у шлях курсування автобусних маршрутів загального користування у режимі маршрутного таксі.

Зокрема рух організовано:

автобусів маршрутів №№ 201, 239, 477: відповідно від б-ру Кольцова, ст. м. «Либідської», Деміївської площі до вул. Вадима Гетьмана за власними маршрутами, далі – розворот перед шляхопроводом у районі вул. Смоленської – вул. Вадима Гетьмана, далі за власними маршрутами;

автобусів маршруту № 427: у напрямку ст. м. «Палац Спорту» від зал. ст. «Київ-Волинський» до вул. Гарматної за власним маршрутом, далі –вул. Борщагівська – вул. Вадима Гетьмана – просп. Перемоги, далі за власним маршрутом; у напрямку зал. ст. «Київ-Волинський» від ст. м. «Палац Спорту» до площі Перемоги за власним маршрутом, далі – просп. Перемоги – Повітрофлотський шляхопровід – вул. Борщагівська – вул. Вадима Гетьмана – далі за власним маршрутом;

автобусів маршруту № 442 трасою: ст. м. «Політехнічний інститут» – пров. Політехнічний – вул. Борщагівська – вул. Гарматна – вул. Машинобудівна –вул. Миколи Василенка – просп. Перемоги – ст. м. «Політехнічний інститут»;

автобусів маршруту № 455: у напрямку Севастопольської площі від просп. Свободи до просп. Перемоги за власним маршрутом, далі – вул. Гарматна – вул. Виборзька – вул. Вадима Гетьмана – далі за власним маршрутом; у напрямку просп. Свободи від Севастопольської площі до вул. Вадима Гетьмана за власним маршрутом, далі – вул. Олександра Довженка – вул. Дегтярівська – вул. Лагерна – просп. Перемоги – далі за власним маршрутом;

автобусів маршруту № 517 у напрямку Севастопольської площі від вул. Академіка Єфремова до просп. Перемоги за власним маршрутом, далі – вул. Гарматна – вул. Виборзька – вул. Вадима Гетьмана – далі за власним маршрутом; у напрямку вул. Академіка Єфремова від Севастопольської площі до вул. Вадима Гетьмана за власним маршрутом, далі – вул. Олександра Довженка – вул. Дегтярівська – вул. Лагерна – просп. Перемоги – далі за власним маршрутом.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-