Сезонні толоки стартували в Києві

Сезонні толоки стартували в Києві

Фото
Укрінформ
У столиці розпочалися щорічні сезонні толоки, які триватимуть до кінця квітня.

Про це інформує прес-служба КМДА.

"Сьогодні у столиці стартували щорічні сезонні толоки. Майже 4 тисячі працівників комунальних служб, КМДА та районних державних адміністрацій, а також небайдужі кияни вийшли прибрати місто після зими. Загалом прибирання проводилось більш як на сотні локацій", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, прибирання проводитимуться щосуботи до кінця квітня.

“Безумовно, толока не відміняє щоденну важку роботу комунальників. Але після зими обсяг робіт дуже великий, необхідно привести місто до ладу, прибрати сміття, що накопичилось взимку, висадити зелені насадження. Тому толоки – це своєрідний флешмоб: ми долучаємось до прибирання і демонструємо своїм прикладом повагу до порядку й чистоти в рідному місті. За перші години толоки вже прибрали та вивезли понад три тисячі кубометрів сміття з парків, дворів та вулиць міста!” – сказав Пантелеєв.

Читайте також: У Кличка закликали не спалювати суху траву та листя

Заступник мера зазначив, що сьогодні прибирали в парку “Володимирська гірка”, Солом’янському ландшафтному парку, парках імені Максима Рильського, “Перемога”, “Совки”, Сирецькому та деяких інших. А працівники комунального підприємства “Дарницьке лісопаркове господарство” сьогодні провели майстер-клас із висадження дерев для школярів, під час якого поділилися порадами догляду за рослинами.

Петро Пантелеєв також нагадав, що цього року в столиці планують висадити майже 8 млн квітів та 7 тисяч дерев.

Фото kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-