Гройсман доручив виділити 400 мільйонів на міст та метро для Виноградаря

Гройсман доручив виділити 400 мільйонів на міст та метро для Виноградаря

Укрінформ
Києву буде надано фінансову підтримку у розмірі 400 мільйонів гривень на продовження будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу та метро на Виноградар.

З відповідним дорученням прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду звернувся до керівників Мінфіну та Мінінфраструктури, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я зараз дам необхідні доручення Міністерству фінансів та Міністерству інфраструктури - ми зробимо проект, аби спільно з КМДА опрацювати технічні можливості, щоб надати чергову підтримку для реалізації важливих проектів", - сказав глава уряду.

Читайте також: Кличко: Подільський міст відкриють через півтора-два роки

Перед цим міський голова Києва Віталій Кличко звернувся до уряду з проханням виділити столиці з державного бюджету 400 мільйонів гривень.

"Прошу доручення щодо виділення місту Київ коштів з державного бюджету на соціально-економічний розвиток у сумі 200 мільйонів гривень на продовження будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу та 200 мільйонів гривень на продовження Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар", - зазначив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-