Київзеленбуд підрахував, скільки дерев наразі повалила негода

Київзеленбуд підрахував, скільки дерев наразі повалила негода

Укрінформ
У КО “Київзеленбуді” станом на ранок 11 березня зафіксували два випадки падіння дерев у Солом’янському ландшафтному парку Києва.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила начальник сектору зв'язків з громадськістю та пресою “Київзеленбуду” Юліанна Бедрицька.

“Наразі майже жодного зафіксованого випадку падіння дерев на наших балансових територіях немає, окрім Солом’янського ландшафтного парку, там були зламані два дерева”, - сказала Бедрицька.

Зокрема, вона зауважила, що дерево, яке впало та пошкодило автівку на вулиці Мазепи у столиці не знаходиться на балансовій території “Київзеленбуду”.

Читайте також: Друга смерть від негоди: у Вінницькій області на жінку впало дерево

“Якщо впало дерево, воно знаходилося не нашій балансовій території, оскільки за даними КП по утриманню зелених насаджень у всіх 10 районах Києва, окрім Солом’янського району, де на території ландшафтного парку було зламано два дерева, немає зафіксованого випадку падіння дерева. Якщо є такі випадки по місту Києву, скоріше за все ці дерева знаходяться на балансових територіях або підприємств біля будівель яких знаходяться ці дерева, або ЖЕКів, ОСББ. Це балансові території і ці балансові території мають обслуговуватися саме балансоутримувачами, на території яких знаходяться ці насадження”, - зазначила вона.

Як повідомлялось, у Києва на вулиці Мазепи сильний вітер повалив дерево на іномарку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-