Депутат від БПП оформив «вертолітний майданчик Януковича» на свою матір

Депутат від БПП оформив «вертолітний майданчик Януковича» на свою матір

Укрінформ
Народний депутат від БПП Максим Єфімов підтвердив, що його оточення купило фірму, що володіє конгрессно-виставковим центром «Парковий» у Києві, де розташований так званий «вертолітний майданчик Януковича».

Про це Єфімов повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"ЗМІ в черговий раз обговорюють зміну власника київського КВЦ «Парковий», згадуючи моє ім'я. Вирішив розставити всі крапки над «і». Інтересу до цього об'єкта я не приховував і вивчав його інвестиційну привабливість", - написав депутат.

Він додав, що після рішення суду про скасування арешту майна комплексу новий інвестор фактично отримує відкриті можливості для управління і розвитку центром.

"Як людина, яка хоче вкладати і в імідж, і в економіку своєї країни, я вважаю цей проект цікавим і перспективним. Водночас, як народний депутат я не маю права займатися комерційною діяльністю і, природно, не буду цього робити... Бенефіціаром даного бізнесу виступила моя мама, Любов Єфімова. Право займатися операційною діяльністю з управління комплексом інвестор планує довірити міжнародної компанії з гарною репутацією", - зазначив Єфімов.

Читайте також: Управління "Межигір'ям": уряд просять знайти підприємство на участь у конкурсі

За його словами, переговори з потенційними партнерами вже ведуться і вже найближчим часом буде представлена ​​концепція розвитку центру «Парковий».

Нагадаємо: у жовтні 2018 року конгресно-виставковий центр «Парковий» передали в управління комунальному підприємству Києва.

Читайте також: КМДА просить зупинити повернення вертолітного майданчика Януковичу

Вже у лютому цього року суд вилучив із управління Києва «вертолітний майданчик Януковича»: Господарський суд Києва заборонив комунальному підприємству «Центр організації дорожнього руху» керувати гелікоптерним майданчиком, збудованим за часів президентства Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-