Столична влада надала 16 квартир родинам Героїв Небесної Сотні - Кличко

Столична влада надала 16 квартир родинам Героїв Небесної Сотні - Кличко

Укрінформ
Столична влада надала 16 квартир родинам Героїв Небесної Сотні.

Про це мер Києва Віталій Кличко сказав під час зустрічі з родинами киян - Героїв Небесної Сотні та учасниками Революції гідності, повідомляє прес-служба КМДА.

"Сьогодні на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов, перебуває 1 родина Героїв та 5 киян з інвалідністю, отриманою під час Революції Гідності. Але до кінця цього року питання житла для них буде вирішене. Також Київською міською радою надано 26 дозволів на розробку проектів землеустрою та відведено у приватну власність 22 земельні ділянки членам сімей киян - Героїв Небесної Сотні», - відзначив Кличко.

Як зазначається, він поінформував, що столична влада надала 16 квартир родинам Героїв Небесної Сотні.

Під час зустрічі також обговорили питання і проблеми, з якими звертаються до столичної влади родини Героїв та кияни-постраждалі під час Революції Гідності. Мер, зокрема, поінформував про те, як сьогодні місто допомагає їм.

Він зазначив, що місто запровадило один із найкращих пакетів муніципальних соціальних гарантій у країні. На сьогодні надається щорічна матеріальна допомога родинам Героїв Небесної Сотні; щомісячна матеріальна допомога малолітнім та неповнолітнім дітям Героїв. Члени сімей загиблих киян отримують картки киянина, матеріальну допомогу на оплату житлово-комунальних послуг; сприяння у першочерговому влаштуванні дітей Героїв Небесної Сотні до садочків, безкоштовне харчування дітей - учнів 5-11 класів у школах та оздоровлення дітей віком до 18-ти років у супроводі одного з батьків.

І місто, як наголосив мер столиці, продовжує розширювати список пільг. Наприкінці березня на розгляд Київради надійде погоджений із членами родин та представниками постраждалих проект рішення щодо коригування обсягу міських гарантій.

Читайте також: У Києві акцією “Ангели пам’яті” вшанували Героїв Небесної сотні

«Так, це – найменше, що ми можемо сьогодні зробити. І головне – ми повинні працювати, щоб реалізувати ті прагнення, з якими українці вийшли на Революцію Гідності. Втілити ті зміни в країні, за які поклали життя Герої Небесної Сотні. І за які досі гинуть наші захисники на Сході України», - підкреслив Кличко.

Він також зазначив, що минулого року Київрада затвердила проект землеустрою для відведення земельних ділянок Національному меморіальному комплексу Героїв Небесної Сотні — Музею Революції Гідності для облаштування та експлуатації пішохідної зони, благоустрою та озеленення території. Також в столиці встановили 23 меморіальні дошки на знак пам'яті про Героїв Небесної Сотні.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-