"Лягай, Бандеро!": Крищенко вибачився за дії поліцейського на Контрактовій

Відео
Укрінформ
Голова поліції Києва Андрій Крищенко вибачився за дії поліцейського, який під час затримання активістів у суботу, вигукнув одному з них “Лягай, Бандеро!”.

Про це він заявив на брифінгу в неділю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“По образливому вигуку, який допустив наш працівник, я особисто, як керівник поліції Києва, хочу вибачитися за дії цього працівника. Я особисто вважаю, що це неприпустимо. Безумовно, цей працівник буде покараний. Ми встановимо цю особу, і вона буде притягнута до відповідальності. Можливо, і я буду притягнутий”, - сказав Крищенко.

Він запевнив, що з приводу подій, які відбулися 9 лютого, будуть проведені службові розслідування.

Як повідомлялося, 9 лютого біля Подільського райуправлінні поліції сталася сутичка між спецпризначенцями поліції та групою активістів, які прибули на підтримку раніше затриманих під час акції “Хто замовив Катю Гандзюк?” 30 громадян.

Читайте також: Поліція просить не приносити на масові акції зброю, газові балончики та зеленку

У спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?" заявили, що "правоохоронці побили і активістів, яких раніше забрали без жодних причин до відділку, і друзів, які прийшли за ними".

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом ймовірних неправомірних дій поліції під час затримання учасників акції в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-