Київтеплоенерго щодоби ліквідує до 40 аварій

Київтеплоенерго щодоби ліквідує до 40 аварій

Укрінформ
З травня 2018 року КП «Київтеплоенерго» ліквідувало близько 10 тис. пошкоджень тепломереж і замінило 36 км найбільш зношених трубопроводів.

Про це під час прес-туру на ТЕЦ-5 повідомив головний інженер СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» Юрій Паливода, пише офіційний портал Києва.

Також він додав, що сьогодні у столиці понад 80% тепломереж повністю зношені і потребують заміни.

«Щодоби «Київтеплоенерго» ліквідовує 35-40 пошкоджень. Над їх усуненням у цілодобовому режимі працює 31 аварійно-відновлювальна бригада та понад 250 одиниць спеціалізованої багатофункціональної техніки. У середньому на ліквідацію пошкодження йде 6-8 годин, у залежності від його складності. Ми розуміємо, що на вулиці зима, холодно, тож аварійні бригади працюють дуже оперативно, щоб ліквідувати пошкодження за максимально короткий термін», – зазначив Юрій Паливода.

Протягом 2019 року планується замінити не менше 100 км трубопроводів на загальну суму 686 млн грн, а ще 26 млн грн – витратити на відновлення благоустрою територій після ліквідації аварійних пошкоджень.

Читайте також: За тепло та гарячу воду кияни розрахувалися на 80%

Як відомо, ТЕЦ-5 забезпечує гарячим водопостачанням та централізованим опаленням 5 районів міста Києва: Дарницький, Солом’янський, Печерський, Голосіївський, Шевченківський, та 6 житлових масивів – Харківський, Позняки, Осокорки, Русанівка, Березняки, Теремки.

Крім ТЕЦ-5 теплова енергія у КП «Київтеплоенерго» виробляється на ТЕЦ-6, єдиним в Україні сміттєспалювальним заводом «Енергія», 180 котельними та 3 станціями теплопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-