У Києві біля метро «Почайна» капітально відремонтують мости

У Києві біля метро «Почайна» капітально відремонтують мости

Укрінформ
Для значного поліпшення безпеки всіх учасників дорожнього руху капітально відремонтують шляхопроводи на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту в Оболонському районі столиці.

Відповідний робочий проект затверджено розпорядженням КМДА, повідомляє Київська міська рада.

"Реалізація проекту дасть змогу суттєво покращити якість транспортного обслуговування в районі станції метро “Почайна”. Зокрема, передбачено оновлення шляхопроводу на вулиці Богатирській – магістральній вулиці загальноміського значення регульованого руху, модернізація дорожнього покриття та тротуарів", - зазначається у повідомленні.

Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок столичного бюджету. Капітальний ремонт триватиме з урахуванням експертного звіту Державного підприємства “Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут “НДІпроектреконструкція”.

Читайте також: У Києві дві станції метро обладнають для осіб з інвалідністю

Як повідомлялося, торік у Києві відремонтували майже 300 кілометрів доріг, а загалом протягом останніх років оновлено понад 830 кілометрів столичних доріг, 26 мостів і шляхопроводів. Цього ж року на будівництво, ремонт та утримання автомобільних доріг у столиці, з урахуванням субвенції з Держбюджету, закладено близько 1,5 млрд гривень.

Фото: facebook.com /kyivmetro

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-