Центральний вхід до Київської мерії відкрили після ремонту

Центральний вхід до Київської мерії відкрили після ремонту

Укрінформ
Центральний вхід до будівлі Київської міської державної адміністрації відкрили після ремонту першого поверху та облаштування сучасного публічного простору.

Про це повідомив керівник у справах секретаріату Київської міської ради Ігор Хацевич у Facebook.

"Ремонт першого поверху завершено і тепер на роботу можна знову заходити через центральний вхід і … металеву рамку. Ми не тільки створили відкритий публічний простір на першому поверсі, а й приділили значну увагу безпеці кожного, хто потрапляє у приміщення Київради", - заявив Хацевич.

Водночас, він зазначив, що особисті речі працівників Київради, КМДА, депутатів Київради чи помічників-консультантів перевірятися не будуть, достатньо показати посвідчення і пройти через металеву рамку.

"Якщо ви прийшли у Київраду з пустими руками, то вам теж дуже пощастило. Вам достатньо лише пройти через металеву рамку справа або піти наліво, де теж є металева рамка. Якщо ви з тих, хто все своє носить з собою, то доведеться мати справу з інтроскопом. В принципі, він не такий страшний, як його малюють. Але ваші валізи чи сумки буде перевірено на наявність підозрілих предметів", - написав він.

Як повідомлялося, у жовтні 2018 року закрили центральний вхід до будівлі Київської міської ради у зв'язку з ремонтно-реставраційними роботами на першому поверсі.

У грудні столична влада повідомила, що ремонтно-реставраційні роботи завершені.

Читайте також: Неможливо уявити культурну карту нашої столиці без кінотеатру «Київ» - Клімкін

У процесі ремонтно-реставраційних робіт створено публічний простір зі зручностями для доступу відвідувачів різних категорій, у тому числі маломобільних громадян, дорослих із дітьми і малюками, осіб із інвалідністю тощо.

Фото: www.facebook.com/khacevich

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-