Безхатьків обіцяють за місяць

Безхатьків обіцяють за місяць "виселити" з київського залізничного вокзалу

Укрінформ
Очистити Центральний вокзал Києва від скупчення кримінального елементу та безхатьків планується за місяць.

Для цього вокзал обладнають сотнею відеокамер, а на патрулювання щодня заступатимуть понад 50 бійців спецпідрозділу «ТОР» патрульної поліції, повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк у Facebook.

"Вже найближчим часом на вокзалі з’явиться справжня сервісна служба Національної поліції. В експлуатацію буде введено сотню відеокамер. А найголовніше — щоденно на патрулювання буде заступати понад 50 бійців спецпідрозділу “ТОР” Департаменту патрульної поліції України", — написав він.

Лавренюк уточнив, що відповідну ініціативу розробило Міністерство інфраструктури спільно з керівництвом Патрульної поліції України, а в.о. керівника Укрзалізниці Євген Кравцов підтримав її.

"Останнім часом криміногенна ситуація на території вокзалу суттєво погіршилась. Поодинокі крадіжки почали набувати системного характеру, з’явились випадки відкритих та зухвалих пограбувань, особливо пасажирів, які відправляються у міжнародне сполучення", — додав заступник міністра.

Лавренюк зауважив, що за місяць планується навести лад на вокзалі і "позбавити його від скупчення кримінального елементу та безхатченків".

Читайте також: Наступного року Укрзалізниця запустить 30 локомотивів General Electric

Заступник міністра інфраструктури сподівається, що цього року реалізують подібний експеримент у всіх містах - "мільйонниках". Він також наголосив на необхідності повернення до практики супроводу пасажирських поїздів нарядами правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-