Запуск е-квитка у Києві відклали

Запуск е-квитка у Києві відклали

Укрінформ
Київська міська державна адміністрація перенесла презентацію Автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському транспорті Києва (АСОП).

Про це повідомляє сайт КМДА.

Зокрема, у мерії повідомили, що презентацію системи відклали через технічні причини. Водночас про час і дату проведення презентації у КМДА обіцяють повідомити пізніше.

Як відомо, 22 грудня заступник голови Київської міської держадміністрації Дмитро Давтян, повідомив, що з цього тижня у Києві почнуть продавати пластикові електронні картки і квитки з QR-кодом, якими пасажири зможуть скористатися для оплати проїзду у громадському транспорті.

26 грудня було заплановано презентацію електронного квитка. Зокрема, під час презентації мали оголосити про запуск системи та надати роз’яснення щодо роботи е-квитка у громадському транспорті.

Читайте також: Наступного тижня у Києві з’явиться у продажу електронний квиток – КМДА

Як повідомлялося, з 1 листопада у столиці розпочалося тестування роботи електронного квитка для проїзду в громадському транспорті.

Придбати картку можна буде в касах метрополітену, Київпастрансу, муніципальних та комерційних кіосках (Союздрук, ТурІнфо, Т-Кіоск).

Фото: Олександр Барабошко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-