У Києві двірник стріляв у безхатченків

У Києві двірник стріляв у безхатченків

Фото
Укрінформ
У Дарницькому районі Києва правоохоронці затримали двірника, який стріляв та бризкав з газового балончика у двох безхатченків, одна людина отримала поранення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Вчора опівдні до столичних правоохоронців надійшло повідомлення, що на вулиці Анни Ахматової невідомий із невстановленої зброї спричинив поранення безхатченку. За викликом прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. На місці до поліцейських звернувся потерпілий. Він розповів, що біля пункту прийому вторсировини у нього разом із приятелем виник конфлікт із незнайомцем. За його словами, чоловік почав агресивно висловлюватися на їх адресу та звинуватив у крадіжці. Після цього правопорушник почав бризкати з газового балончика, а потім дістав предмет, схожий на пістолет, та кілька разів вистрелив у потерпілого», - йдеться у повідомленні.

З місця злочину підозрюваний втік. Постраждалому медики "швидкої" надали необхідну медичну допомогу, від подальшої госпіталізації він відмовився.

"Співробітники поліції провели оперативно-розшукові заходи та невдовзі затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 39-річний уродженець Закарпатської області, який у столиці працює двірником. У скоєному він зізнався", - розповів начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев.

Читайте також: Зі стріляниною й гранатою: у прокуратурі розповіли, як ловили банду у Вишневому

Зазначається, що під час слідчих дій у чоловіка вилучили пістолет та набої, які направили на експертизу, а також газовий балончик.

Слідчим відділом Дарницького УП ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-