Літак з Білорусі здійснив аварійну посадку в

Літак з Білорусі здійснив аварійну посадку в "Борисполі" - ЗМІ

Фото
Укрінформ
У міжнародному аеропорту "Бориспіль" літак з Білорусі здійснив жорстку посадку, отримавши при цьому незначні пошкодження.

Про це пише Главком з посиланням на слова пасажирів іншого рейсу, яким повідомили про зміну місця посадки з-за аварії в Борисполі.

"В результаті аварії смугу закрили для польотів, а з-за перевантаження інших злітно-посадкових смуг Борисполя частину рейсів відправляють в Харків і Одесу", - йдеться у публікації.

Читайте також: Зіткнення американських літаків: ще один пілот знайдений мертвим

За інформацією очевидців в соцмережах, літак викотився за межі злітно-посадкової смуги. Місце посадки лайнера перекрили.

Директор аеропорту Павло Рябікін прокоментував інцидент, підкресливши, що Бориспіль працює в штатному режимі.

"Аеропорт працює в штатному режимі. При вирулюванні літак Бєлавіа збив ліхтарі. Ми на якийсь час закривали смугу для того, щоб очистити її. Літак самостійно дійшов до місця стоянки. Літак належить Білорусі і вони будуть з'ясовувати причини події. У нього подряпаний обтічник. Інших пошкоджень немає", − зазначив Рябікін у коментарі ЗМІ.

Читайте також: Укрзалізниця пояснила скорочення нічних рейсів експреса до "Борисполя"

Тим часом на сайті аеропорту повідомляється, що у зв'язку з погодними умовами, він працює в режимі обмеженої видимості, а тому пасажирів просять заздалегідь перевіряти актуальний час вильоту або прибуття рейсів.

Про скасування або перенаправлення рейсів компанія окремо не повідомляє. Однак, згідно з даними сайту Flightradar24, упродовж вечора 9 грудня кілька рейсів, які повинні були прибути в «Бориспіль», були перенаправлені в інші аеропорти - «Жуляни», Одеський, Харківський та Львівський міжнародні аеропорти. Ще два рейси замість «Борисполя» були спрямовані в Будапешт і Варшаву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-