Каси на вокзалі Києва сьогодні працюватимуть до 23 години — Укрзалізниця

Каси на вокзалі Києва сьогодні працюватимуть до 23 години — Укрзалізниця

Укрінформ
Укрзалізниця збільшила сьогодні тривалість роботи квиткових кас вокзалу станції Київ-Пасажирський до 23 години.

Про це повідомляється на сайті підприємства.

"Укрзалізниця збільшила тривалість роботи квиткових кас вокзалу станції Київ-Пасажирський до 23:00. Сьогодні в такому режимі на столичному вокзалі працюватиме загалом 31 каса. Це зроблено для зручності пасажирів та створення додаткової можливості придбання проїзних документів на період зимових свят", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Укрзалізниця й надалі визначатиме тривалість роботи залізничних кас залежно від попиту на послугу з боку пасажирів.

Як повідомлялося, на центральному залізничному вокзалі у Києві утворилися значні черги у зв'язку з перебоями у роботі онлайн-системи продажу квитків Укрзалізниці.

Водночас на брифінгу в середу директор Департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень ПАТ "Укрзалізниця" Олександр Красноштан заявив, що сервіс онлайн-продажу квитків Укрзалізниці працює у штатному режимі, і з боку залізниці жодних "завислих" платежів немає.

Читайте також: В Укрзалізниці заявляють, що сервіс онлайн-продажу квитків працює у штатному режимі

4 грудня Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзди, що вирушають після 20 грудня. У результаті навантаження на онлайн-систему продажу квитків booking.uz.gov.ua зросло у 6 разів. Спостерігалися випадки, коли після здійснення оплати клієнти не одержували підтвердження транзакції та надходження квитка на електронну пошту. Для гарантування здійснення операцій клієнтських платежів до стабілізації роботи системи фахівці Укрзалізниці наклали певні обмеження на кількість таких онлайн-операцій. Згодом Укрзалізниця повідомила, що роботу її онлайн-сервісу стабілізовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-