"Повітряний експрес" зламався, Укрзалізниця перепрошує

Відео
Укрінформ
Швидкісний експрес Київ-Бориспіль, який почав курсувати з 30 листопада до аеропорту "Бориспіль" з Київського залізничного вокзалу, зламався в дорозі.

Як розповіли пасажири в ефірі Громадського, через несправність та кілька зупинок під час руху до "Борисполя" частина з них запізнилася на літаки. Укрзалізниця попросила вибачення у пасажирів.

"Сьогодні поїзд № 830 сполученням ст. Київ-Пасажирський – ст. Бориспіль-аеропорт об 11:58 на 19 км маршруту попросив допоміжний поїзд. Такий був відправлений зі ст. Київ-Пасажирський о 12:00. Про ситуацію, що склалася, було оперативно повідомлено відповідні служби аеропорту «Бориспіль», щоб забезпечити посадку на рейси пасажирів, які перебували у поїзді", – йдеться у заяві Укрзалізниці.

Там також повідомляється, що на даний час поїзд прибув у пункт призначення.

"Просимо вибачення у пасажирів за незручності. Укрзалізниця детально розслідує причини технічної несправності, що виникла, та докладе максимум зусиль для неповторення прикрої ситуації. Змушені також вчергове нагадати пасажирам, що у погодних умовах, що склалися, свої поїздки слід планувати завчасно та брати до уваги можливі форс-мажорні обставини", – зазначається у заяві.

Читайте також: З'явився розклад "Повітряного експреса" до Борисполя

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 30 листопада, розпочав роботу залізничний експрес з центру Києва до аеропорту "Бориспіль".

Передбачалося, що час руху потягу на ділянці Київ - "Бориспіль" становитиме 35-40 хвилин. Вартість проїзду - 80 грн.

На цьому маршруті передбачено курсування рейкових автобусів виробництва PESA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-