Служба зайнятості провела ярмарок вакансій на станції «Дарниця»

Служба зайнятості провела ярмарок вакансій на станції «Дарниця»

Фото
Укрінформ
У Києві на станції метро «Дарниця» з 27 по 29 листопада проходив Ярмарок вакансій, організований службою зайнятості та КП «Київський метрополітен».

Як повідомили Укрінформу у службі зайнятості, в Ярмарку вакансій взяли участь представники понад 50 провідних підприємств з Київської області та міста Києва.

Мета заходу - інформування населення про вакантні робочі місця на підприємствах та про послуги служби зайнятості. Як зазначається, такий формат – приклад співпраці організацій для детального інформування про вакансії та забезпечення офіційними робочими місцями жителів столиці та області.

Серед роботодавців на ярмарку були представлені найбільші компанії Києва та області, а також безпосередньо столичний метрополітен, у якому відкрито понад 300 вакансій.

На ярмарку кожен мав змогу особисто познайомитися з роботодавцями та діяльністю підприємств, що співпрацюють зі службою зайнятості, а також отримати інформацію про вакантні робочі місця, які на даний час існують на підприємствах.

Читайте також: Іноземці зможуть отримати дозвіл на роботу у столичних ЦНАПах

«Щодня станцією «Дарниця» користуються майже 50 тисяч людей, які мали можливість підібрати собі нову сферу діяльності по дорозі на зустріч чи додому. Мета служби зайнятості полягає у тому, щоб кожен українець мав гідну роботу із достойною заробітною платою, а кожне підприємство мало сумлінних висококваліфікованих працівників», - зазначили у службі зайнятості.

За офіційними даними, в Україні наразі налічується 1,5 млн безробітних.

Фото: КМЦЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-