Під посольство Росії у Києві несуть шини

Під посольство Росії у Києві несуть шини

Фото
Укрінформ
Під Посольство РФ в Україні на акцію протесту, викликану військовою атакою на українські кораблі у Керченській протоці, продовжуть надходити люди.

Як повідомляють кореспонденти Укрінформу, станом на 24:00 тут зібралося близько 200 осіб, здебільшого це молодь, яка скандує, зокрема, "Мир Донбасу! Смерть Кремлю!".

Активісти розклали шини і намагалися їх підпалити, та цьому завадили працівники поліції. Невідомі кинули димову шашку, але її швидко загасили. Також правоохоронці намагаються тримати людей на відстані від будівлі посольства. 

Читайте також: НАТО уважно стежить за ситуацією в Азовському морі

Ситуація під посольством РФ у Києві Фото: Павло Багмут

Як повідомляло командування ВМС ЗС України, спецназ Росії захопив три українські кораблі, які були спочатку заблоковані, а потім обстріляні Росією у Керченській протоці. За оперативною інформацією, малі броньовані артилерійські катери "Бердянськ", "Нікополь" уражені вогнем противника та втратили хід. Рейдовий буксир "Яни Капу" також примушений до зупинки. Станом на 22:20 російські військові буксирують два захоплені кораблі ВМС ЗСУ, шестеро українських військовослужбовців поранені.

Фото: Павло Багмут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-