На столичній Оболоні в автівці підірвався чоловік

На столичній Оболоні в автівці підірвався чоловік

Фото, відео
Укрінформ
У Києві на Оболоні в машині підірвався чоловік, поліція встановлює обставини смерті.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в місті Києві.

"Правоохоронці виявили біля заливу автомобіль, в якому знаходився мертвий чоловік із характерними від вибуху травмами. Фахівці вибухотехнічної служби ретельно оглядають місце події і територію навколо. У салоні машини вони виявили важіль від гранати та металеві рештки, які відправлять на експертизу для встановлення пристрою, який вибухнув. Зараз ми проводимо заходи для з'ясування особи загиблого", - цитує прес-служба начальника ГУ НП у місті Києві Андрія Крищенка.

Як зазначили у Нацполіції, після проведення ретельного огляду автомобіля експерти припустили, що в салоні могла вибухнути граната Ф-1.

Читайте також: У центрі Києва - аварія на тепломережі, вулицю залило окропом

"Правоохоронці встановили особу загиблого, це - уродженець Сумщини, 1979 р.н. Чоловік мешкав у Києві, займався сантехнічними роботами і, зі слів рідних, вів замкнутий спосіб життя", - повідомили у поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України із додатковою правовою кваліфікацією - самогубство. Під час розслідування будуть також перевірені інші можливі версії цієї трагічної події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-