У бібліотеці Вернадського відкрилася міжнародна наукова конференція

У бібліотеці Вернадського відкрилася міжнародна наукова конференція

Укрінформ
У Національній бібліотеці України ім. Вернадського відкрилась міжнародна наукова конференція з нагоди 100-річчя її заснування.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі бібліотеки.

"Сьогодні Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського зібрала у своїх стінах усіх причетних до неабиякого свята – 100-ліття від часу заснування НБУВ. З цієї нагоди відкрилась міжнародна наукова конференція «Бібліотека. Наука. Комунікація». Організаторами заходу є Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Інформаційно-бібліотечна рада НАН України, Асоціація бібліотек України, Рада директорів наукових бібліотек та інформаційних центрів академій наук – членів Міжнародної асоціації академій наук", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Порошенко засновує фонд для підтримки освітніх і наукових програм

У своєму слові-зверненні до учасників і гостей конференції генеральний директор бібліотеки, доктор історичних наук Любов Дубровіна відзначила, що бібліотека народжувалась у 1918 році разом з українською державою й за століття витримала нелегкі випробування часом.

"Бібліотека й сьогодні є закладом з найбільшим у країні культурним фондом рукописної й книжкової спадщини і науковою установою з величезним науковим фондом світової та української літератури, низкою важливих інститутів і підрозділів, а також з часів незалежності вона виконує функції, властиві бібліотеці Конгресу США, здійснюючи аналітичне забезпечення органів державної влади та управління", - наголосила Дубровіна.

Робота конференції триватиме 7 і 8 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-