Центральний вхід до Київради закрили через ремонт

Центральний вхід до Київради закрили через ремонт

Укрінформ
Центральний вхід до будівлі Київської міської ради тимчасово зачинено у зв'язку з ремонтно-реставраційними роботами на першому поверсі.

Про це повідомили у прес-службі міської влади.

"Потрапити до будівлі Київради можна через арку біля Центрального універмагу. Одразу за входом розташовано Бюро перепусток, де відвідувачі можуть отримати перепустку для того, аби потрапити на профільні комісії чи пленарні засідання Київської міської ради. Вхід до Колонної зали мерії також здійснюватиметься за аналогічною процедурою. Їдальня працює у штатному режимі", - зазначили у прес-службі. 

Як повідомляв Укрінформ, на даний час триває ремонт на першому поверсі Київської мерії, його мають перетворити у так званий сучасний публічний простір 

Читайте також: Київрада поновить засідання 9 жовтня - Кличко

Згідно з проектом з першого поверху прибирають усі перегородки, приміщення перетворюється у «вільний єдиний простір». Тут також створять сучасну систему безпеки і відеоспостереження. А для найменших відвідувачів у мерії має з'явитися  дитяча ігрова кімната.

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що перший поверх Київської міської держадміністрації відкриють уже в грудні, однак бажаючі потрапити до будівлі тепер будуть зобов'язані пред'явити посвідчення і пройти контроль. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-