Кличко запевнив, що не дозволить побудувати хмарочос на місці басейну

Кличко запевнив, що не дозволить побудувати хмарочос на місці басейну "Чайка"

Укрінформ
Міська влада робить все, щоб повернути басейн "Чайка" у власність громади та привести спортивний об'єкт у належний стан.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба міської влади

"Ми звернулися до власника, щоб він повернув басейн у комунальну власність чи за свої кошти відремонтував об'єкт. Ми знаємо про плани побудувати тут хмарочос на 25 поверхів. І не допустимо цього. Тут буде басейн. Ми повернемо приміщення громаді, як повернули раніше Київський велотрек, парк "Наталка", інші об"єкти", - сказав Кличко

За його словами, столична влада звернулася до прокуратури щодо законності приватизації басейну "Чайка". Прокуратура порушила кримінальну справу.

Читайте також: Кличко вимагає зупинити конфліктне будівництво на Осокорках

 "Наше завдання, щоб діти й дорослі, які мешкають в цьому районі, мали можливість плавати в басейні, займатися спортом. І ми робимо все, щоб повернути в муніципальну власність цей об'єкт. На місці стадіонів та парків не повинні виростати хмарочоси", - зазначив міський голова.

 У мерії нагадали, що у 2001 році на території Сирецького парку була приватизована будівля басейну "Чайка". Після цього басейн закрили і вже багато років приміщення руйнується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-