У Київраді знову створили фракцію

У Київраді знову створили фракцію "Об'єднання "Самопоміч"

Укрінформ
У Київраді створено фракцію "Об'єднання "Самопоміч". До її складу увійшли депутати Наталія Манойленко та Дмитро Стрижов. 

Про це повідомили у прес-службі організації "Об'єднання "Самопоміч".

"Депутати Наталія Манойленко та Дмитро Стрижов продовжують свою роботу у складі фракції "Самопоміч" у Київраді, а команда київської партійної організації "Об’єднання "Самопоміч" і надалі виконуватиме свої зобов’язання перед киянами", - йдеться у повідомленні. 

Заяву про створення фракцій вже зареєстровано у секретаріаті Київської міської ради.

Читайте також: У Київраді колишні члени фракції "Самопоміч" створили депгрупу

Як повідомлялось, минулого тижня виконавчий комітет "Самопомочі" виключив депутатів Київради Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука та Вадима Васильчука із лав партії за завдання шкоди репутації політсили. У “Самопомочі” заявили, що ці депутати підтримали рішення Київради про виділення родичам їхнього колеги Романа Марченка земельних ділянок у Києві загальною площею понад 1,4 га, які він же раніше і захопив. 

11 вересня Гусовський оголосив про розпуск фракції “Самопомочі" у Київраді та припинення її діяльності. Він також анонсував створення у міській раді нової депутатської групи, до якої увійдуть колишні члени фракції “Самопомочі”.

Після цього колишні члени фракції "Об’єднання "Самопоміч" у Київській міській раді створили депутатську групу "Київська команда". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-