Ремонт доріг у столиці: чиновники показали, де

Ремонт доріг у столиці: чиновники показали, де "латають"

Фото
Укрінформ
У столиці тривають ремонтні роботи на вул. Академіка Заболотного, Сім'ї Кульженків, Алматинській, просп. Академіка Палладіна, бульварі Вацлава Гавела, мосту Метро через Русанівську протоку.

Відповідний перелік актуальних ремонтів доріг оприлюднено на сайі КМДА.

"Масштабні роботи продовжуються на вул. Академіка Заболотного, Сім’ї Кульженків, Алматинській, просп. Академіка Палладіна, бульварі Вацлава Гавела, мосту Метро через Русанівську протоку тощо", - йдеться у повідомленні.

Так, на вул. Академіка Заболотного дорожники вже розпочали влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття у напрямку Одеської площі, зокрема, сьогодні такі роботи виконуються на ділянці від вул. Сірка до просп. Академіка Глушкова. На інших ділянках триває влаштування основи дорожнього одягу та встановлення бортового каменю.

Також роботи з влаштування нової основи дорожнього одягу продовжуються і на вул. Сім’ї Кульженків.

Читайте також: Київ додатково отримає понад 2 мільярди на ремонт доріг і мостів – КМДА

Широкий комплекс робіт виконується на вул. Алматинській та просп. Академіка Палладіна. На цих 2-х об’єктах дорожники ремонтують як проїжджу частину і тротуари, так і шляхопроводи.

На транспортній розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила виконуються роботи з встановлення бортових каменів на підходах до розв'язки зі сторони вул. Володимира Покотила, бетонування фундаменту опор зовнішнього освітлення, а також ремонт підземного переходу.

Які дороги Києва зараз ремонтують

На шляхопроводі на перетині просп. Космонавта Комарова та бульварі Вацлава Гавела триває монтаж ліфтового обладнання та влаштування покриття з ФЕМів на майданчику вхідної групи трамвайної зупинки зі сторони вул. Академіка Стражеска.

На іншому шляхопроводі – на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської – дорожники ремонтують опори та влаштовують нове асфальтобетонне покриття тротуару на підходах до нього.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-