Забіги Intersport Run UA у Києві зібрали 6 тисяч учасників

Забіги Intersport Run UA у Києві зібрали 6 тисяч учасників

Фото
Укрінформ
У забігах Intersport Run UA 2018, які відбувалися у центрі Києва, взяли участь 6 тисяч осіб.

Про це повідомляється на офіційному сайті Intersport Run UA 2018.

Забіги Intersport Run UA у Києві / Фото: Журавльов Вадим. Укрінформ

"Вже традиційно на початку вересня на головній вулиці столиці був проведений біговий захід Intersport Run UA, який присвячений Дню фізкультури і спорту. Цього року на індивідуальних дистанціях 10, 5 та 2 кілометри, Student’s Cup та скандинавській ходьбі, командному забігу 4 х 5 км, сімейному та дитячих забігах, взяли участь шість тисяч учасників", - йдеться у повідомленні.

Перемогу на дистанції 10 кілометрів здобув Дмитро Сірук, його результат 31:36,51, у жінок першою фінішну лінію перетнула Наталія Стребкова з результатом 34:42,65.

На вдвічі коротшій дистанції у чоловіків перша сходинка п’єдесталу за Володимиром Кицом, його час 15:18,37, у жінок поза конкуренцією була Міщенко Анна з переможним результатом 17:21,62, що на хвилину швидше від найближчої суперниці.

“Я знав, що тут будуть гірки, але чесно кажучи, не очікував, що будуть такі серйозні. Авжеж було нелегко, дався взнаки і той факт, що стартую другий тиждень поспіль, але виходив на старт перемагати!Дуже сподобалась атмосфера, багато людей, гарна підтримка – справжнє бігове свято!” – прокоментував переможець Сірук.

Читайте також: Центр Києва перекрили через Intersport Ukraine Run

Як повідомляв Укрінформ, через підготовку та проведення бігового заходу Intersport Ukraine Run 2018 у Києві від ранку 9 вересня було перекрито рух транспорту Хрещатиком та ще кількома центральними вулицями міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-