У

У "Київавтодорі" обіцяють відновити рух по вул. Антоновича вже завтра

Укрінформ
Рух транспорту по вулиці Антоновича в Києві, де через зливи провалився асфальт, повністю відновлять не пізніше 14:00 20 серпня.

Про це повідомив керівник "Київавтодору" Олександр Густєлєв, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Ділянка проїзної частини вулиці Антоновича від вулиці Фізкультурної до вулиці Жилянській була зруйнована вночі в результаті сильної зливи.  Густєлєв зазначив, що за замовленням "Київтеплоенерго" на Антоновича ведуться роботи з прокладання теплової мережі.

"Значні маси дощової води через відкриті котловани пішли на проїжджу частину і зруйнували конструктивні шари дорожнього покриття. З двох годин ночі дорожники безперервно працюють над ліквідацією наслідків аварійної ситуації", - зазначив глава "Київавтодору".

Читайте також: Рятувальники розповіли про наслідки негоди у столиці

За його словами, зараз ведуться роботи з відновлення основи пошкодженого дорожнього покриття. Однак, вони ускладнюються через велику кількість інженерних комунікацій під проїжджою частиною вулиці. Густєлєв зазначив, що роботи триватимуть протягом всієї ночі.

"Вже завтра, в середині дня, рух транспорту по вулиці Антоновича плануємо повністю відновити", – заявив глава "Київавтодору".

Нагадаємо: внаслідок нічної зливи у Києві на вул. Антоновича провалився асфальт.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-