Борги Київенерго: Нафтогаз чекає рішення суду до кінця місяця

Борги Київенерго: Нафтогаз чекає рішення суду до кінця місяця

Укрінформ
Рішення щодо справи, у якій суд розглядає питання правонаступництва за боргами "Київенерго" перед "Нафтогазом", очікується ближче до кінця місяця.

Про це пише прес-служба НАК у Facebook.

"Сьогодні розглядалося клопотання Київенерго про те, щоб стороною спору в одній із багатьох судових справ між нами і Київенерго стало нове комунальне підприємство, Київтеплоенерго. Це клопотання суд відхилив. Як і усі, чекаємо на фінальний текст рішення. Рішення щодо тої справи, в якій суд розглядає питання правонаступництва за боргами, очікується ближче до кінця місяця", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Борги Київенерго: експерт розповіла про заручників ситуації й "слабку ланку"

НАК наголошує, що заява КМДА про звернення до Конституційного суду зі спробою скасувати статтю 22 Закону "Про теплопостачання" підтверджує, що наявність і зміст цієї статті київській владі відомі: договір на постачання пільгового газу "Нафтогаз" може заключити з новим управителем майна лише у разі прийняття новим управителем заборгованості за поставлений раніше газ.

"Сьогоднішнє рішення не наближає Київської міської державної адміністрації - КМДА до мети пробачити Київенерго 4 млрд грн боргу за рахунок Нафтогазу", - додали у Нафтогазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-