Термін переоформлення

Термін переоформлення "Картки киянина" продовжили до 1 січня

Укрінформ
На пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до міської цільової програми “Турбота. Назустріч киянам” на 2016-2018 роки. Пільгові посвідчення для проїзду в наземному транспорті Києва діятимуть до 1 січня 2019 року.

Рішення підтримали 88 депутатів Київради, повідомляє прес-служба Київради.

"Цим рішенням ми продовжуємо можливість використовувати пільгове посвідчення для проїзду у громадському наземному транспорті з 1 липня 2018 року до 1 січня 2019-го. Після зазначеного терміну в повноцінну дію вступає «Картка киянина». Вона замінить пільгові посвідчення. До того часу увесь наземний транспорт столиці має бути обладнаним автоматизованою системою для оплати проїзду та обліку пасажирів", - зазначив директор Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київради (КМДА) Юрій Крикунов.

Відповідно до рішення, для пільговиків проїзд у наземному транспорті за відповідними посвідченнями продовжено до кінця поточного року. Таким чином, власники "Картки киянина", які не встигли її замінити, матимуть додатково півроку для переоформлення, при цьому не втрачаючи пільги на проїзд у наземному громадському транспорті.

Читайте також: Кличко назвав остаточну дату підвищення проїзду в Києві

Зокрема, міська влада планує найближчим часом оснастити весь рухомий склад комунального транспорту та турнікети на станціях швидкісного трамваю, міської електрички та фунікулеру валідаторами для зчитування електронних квитків для проїзду, в тому числі і "Карток киянина".

Наразі перевагами "Картки киянина" користуються вже близько 700 тисяч громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-