У Києві запрацює міський соціальний гуртожиток

У Києві запрацює міський соціальний гуртожиток

Укрінформ
Депутати Київради підтримали проект рішення щодо створення Київського міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Така установа дозволить забезпечити дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, від 15 до 23 років тимчасовим житлом, а отже створить умови для їхньої соціальної адаптації", - йдеться у повідомленні.

"Проблема відсутності житла у дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, часто стає причиною їхньої соціальної дезорієнтації, бродяжництва, протиправної поведінки. Місто просто зобов’язане подбати про таких дітей і провести їх у доросле життя з усіма навиками, що може забезпечити соціальний гуртожиток. Він розрахований для дітей столиці від 15 до 23 років", – цитує прес-служба голову постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганну Старостенко.

Читайте також: На Донеччині дівчина, позбавлена батьківського піклування, отримала квартиру

За її словами, гуртожиток розміщено за адресою: вулиця Порика, 13-Б. Наразі там здійснено всі ремонтні роботи. Тож, після закупівлі меблів там зможе розміститися приблизно 30 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-