Поліцейські Києва затримали

Поліцейські Києва затримали "мінера" залізничної станції

Укрінформ
Поліцейські Києва затримали зловмисника, який повідомив про закладену на платформі на території вокзалу у Солом'янському районі столиці вибухівку. Після перевірки небезпечних предметів не виявили. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що територія вокзалу у Солом'янському районі столиці замінована. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки та рятувальники. Під час ретельного огляду об'єкта та прилеглої території правоохоронці небезпечних предметів не виявили, проте затримали "мінера", який перебував у стані сп'яніння", - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 40-річний житель міста Суми.

Читайте також: У Львові повідомили про більш як десять "замінувань"

За даним фактом слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-