Купол Ради хочуть реставрувати за 7,5 мільйона

Купол Ради хочуть реставрувати за 7,5 мільйона

Укрінформ
Верховна Рада планує провести реставраційний ремонт металоконструкцій куполу та шпиля адміністративного будинку на вул. Михайла Грушевського, 5; на ці роботи передбачено фінансування в обсязі 7,5 млн гривень.

Про це йдеться у відповіді Апарату парламенту на інформаційний запит Укрінформу.

"Відповідно до закону України "Про державний бюджет України на 2018 рік" за програмою 0111010 "Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України", КЕКВ 3143 передбачено фінансування видатків в обсязі 7500 тис. гривень на проведення реставраційного ремонту металоконструкцій купола, зовнішніх сходів та шпиля адміністративного будинку Верховної Ради України по вул. Михайла Грушевського, 5 у м. Києві", - зазначається у листі.

Водночас в Апараті уточнили, що під час реставраційних робіт планується відремонтувати зовнішні сходи, замінити армоване скло, скло триплекс, замінити покриття з нержавіючої сталі та здійснити опорядження металоконструкцій.

Читайте також: Київська влада розробляє нову схему теплопостачання міста

Як відомо, з 25 липня 1939 року у будинку Верховної Ради України по вулиці М. Грушевського, 5, відбуваються засідання українського парламенту. Будинок парламенту увінчує купол з металу і скла. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-