У Києві Олімпійський день відбувся на Оболонській набережній

У Києві Олімпійський день відбувся на Оболонській набережній

Фото
Укрінформ
Олімпійський день, який проводиться щороку майже в 200 країнах світу, у Києві пройшов сьогодні на Оболонській набережній.

Тематика цьогорічного Олімпійського дня в Україні  – Юнацькі Олімпійські ігри-2018, що відбудуться в Буенос-Айресі із 6 по 18 жовтня, повідомляє UA\TV

"Олімпійський день розпочався у столиці із реєстрації учасників забігу. Традиційна руханка вперше відбулася у новому, дебютному форматі – брейк-дансу. Кожен міг стати учасником майстер-класу із аргентинських танців", - йдеться у повідомленні.

Олімпійський день на Оболонській набережній у Києві / Фото: Багмут Павло, Укрінформ

Зазначається, що на спортивному заході можна було поспілкуватися, сфотографуватися із відомими українськими спортсменами.

Олімпійський день не обійшовся без традиційного символічного забігу, дистанція якого становила 600 м. Всі учасники забігу отримали подарунковий олімпійський набір та пам’ятний сертифікат із підписами президента МОК Томаса Баха та очільника НОК Сергія Бубки.

Читайте також: Кличко привітав учасників Київського балу

На спортивному святі для учасників підготували конкурси, вікторини, різні спортивні активності у яких можна було виграти олімпійські сувеніри.

Родзинкою Олімпійського дня-2018 у Києві стали інтерактивні майстер-класи на спортивних майданчиках. Зокрема, учасники заходу спробували свої сили у боксі, спортивній гімнастиці, греко-римській боротьбі, сучасному п’ятиборстві, фехтуванні під керівництвом уславлених олімпійських медалістів Дениса Беринчика, Олега Верняєва, Жана Беленюка, Павла Тимощенка, Яни Шемякіної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-