У Києві вандали знову пошкодили графіті

У Києві вандали знову пошкодили графіті "Ікони Революції" на Грушевського

Укрінформ
У Києві невідомі розфарбували графіті "Ікони Революції" на фасаді будівлі на Печерську.

Як повідомив ввечері у п'ятницю, 25 травня, відділ комунікації поліції Києва, до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Грушевського невідомі зробили написи на відновлених графіті часів Майдану.

Слідчо-оперативна група Печерського управління поліції документує правопорушення та опитує можливих свідків і очевидців.

Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для затримання зловмисника, а також встановлюють наявність записів камер відеонагляду, які могли б зафіксувати правопорушення.

Читайте також: У Запоріжжі вандали облили фарбою пам'ятну дошку, присвячену добровольцям

Відомості зареєстровані в Журналі єдиного обліку Печерського управління поліції, вирішується питання щодо кваліфікації правопорушення.

Як повідомляв Укрінформ, 14 жовтня 2017 року організація "Новий вогонь" повідомила про відновлення знищених патріотичних графіті з Тарасом Шевченком, Лесею Українкою та Іваном Франком, створені під час Революції Гідності на стіні будівлі на вулиці Грушевського, 4 художником Sociopath.

На початку вересня стало відомо, що ці зображення зникли з фасаду магазину люкс-меблів "Емпоріум". Після цього представники націоналістичних рухів побили вікна магазину.

Прокуратура відкрила провадження за фактом нищення графіті часів Майдану на Грушевського.

Фото: http://vgolos.com.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-