"Мінеру" Солом'янського райсуду світить до шести років

Укрінформ
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом неправдивого повідомлення про замінування Солом'янського райсуду, одне з приміщень якого знаходиться на вулиці Шутова, 1.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Близько 10 години на лінію 102 зателефонував чоловік із повідомленням про те, що в приміщенні суду на вулиці Шутова закладено вибухівку. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної служби та кінологи. По прибуттю правоохоронці евакуювали із будівлі близько 100 працівників та відвідувачів закладу. Вибухотехніки і кінологи ретельно оглянули службові приміщення та прилеглу територію. Під час обстеження вибухонебезпечних предметів чи речовин не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У херсонському ТРЦ знову шукають вибухівку

Слідчі Солом'янського управління поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють особу чоловіка, який надав неправдиву інформацію, аби притягнути його до відповідальності. За цей злочин передбачено до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-