Київавтодор розпочав комплексне оновлення магістральних напрямків

Київавтодор розпочав комплексне оновлення магістральних напрямків

Укрінформ
«Київавтодор» переходить від ремонту окремих вулиць столиці до комплексного оновлення магістральних напрямків. 

Про це заявив генеральний директор «Київавтодору» Олександр Густєлєв, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Київавтодор" переходить від ремонту окремих вулиць столиці до повноцінного ремонту магістральних напрямків, зокрема південного в'їзду у столицю - відремонтовані просп. Глушкова, шляхопровід на Одеській площі, вул. Васильківська, Голосіївська площа і далі б-р Дружби Народів. У західному напрямку капітально відремонтовані просп. Перемоги, шляхопроводи Ковельський, Святошинський та біля станції метро «Нивки», площа Перемоги та б-р Тараса Шевченка", - сказав Густєлєв. 

Він зазначив, що на сьогодні комунальна корпорація «Київавтодор» веде активну роботу з ремонту доріг у рамках «малого» та «великого кільця».

"Так, у рамках так званого малого кільця наразі в активній фазі ремонт вул. Олени Теліги, на вихідних розпочато капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської, який востаннє ремонтувався у 1963 році. Також у цьому році буде виконаний капітальний ремонт просп. Степана Бандери. Нагадаю, що у 2016 році було капітально відремонтовано вул. Вадима Гетьмана, отже напрямок між Шулявським шляхопроводом і Північним мостом буде завершений повністю до кінця року», – сказав він. 

Читайте також: У Києві через ремонт перекриють бульвар Вернадського

За його словами, що стосується так званого великого кільця, у минулому році капітально відремонтована ділянка Кільцевої дороги, яка знаходиться на балансі підприємств «Київавтодору» (частина Кільцевої дороги знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг Київської області), шляхопроводи на перетині Кільцевої дороги та просп. Перемоги, а також на Одеській площі. Цьогоріч капітальний ремонт буде проведено на просп. Академіка Палладіна та вул. Академіка Заболотного.

Також на сьогодні ведуться активні роботи з підготовки до ремонтів 2019 року. У планах на наступний рік – проспекти Героїв Сталінграда, Космонавта Комарова, вулиці Богатирська, Борщагівська та багато інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-