Укрзалізниця обіцяє нові ескалатори на столичному залізничному вокзалі

Укрзалізниця обіцяє нові ескалатори на столичному залізничному вокзалі

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" до кінця року встановить на столичному залізничному вокзалі нові ескалатори, до 8 травня компанія приймає пропозиції для участі у тендері.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"Філія «Пасажирська компанія» ПАТ «Укрзалізниця» оголосила тендер на придбання двох ескалаторів, що будуть встановлені у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу в місті Києві. Нові підйомники будуть встановлені на місці діючих. Пропозиції на участь у тендері приймаються до 8 травня", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, гарантія на ескалатори має бути не менше 3 років з дня введення в експлуатацію. Очікувана вартість закупівлі 13,86 млн грн.

Нові ескалатори у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу станції Київ-Пасажирський Укрзалізниця планує встановити до кінця року. Наявні ескалатори майже вичерпали термін своєї експлуатації. Підйомники, які наразі експлуатуються на вокзалі, були встановлені у 2001 році під час реконструкції вокзалу. Вони працюють 20 годин на добу й обслуговують 20-40 тисяч пасажирів щоденно. 

Читайте також: Укрзалізниця торік отримала 100 мільйонів прибутку

Під час останнього технічного огляду були сформульовані зауваження щодо функціонування ескалатора, який працює на спуск. Зокрема, виявлено граничний знос поручнів ланцюга та їх приводу. У зв’язку із цим 28 лютого 2018 року було тимчасово призупинено роботу ескалатора, який працює на спуск. Після проведення ремонту та заміни поручнів 5 квітня цей ескалатор запущено в роботу. 

На теперішній час обидва ескалатори працюють у штатному режимі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-