СБУ викрила п'ятьох анонімів, які «мінували» об'єкти у Києві

СБУ викрила п'ятьох анонімів, які «мінували» об'єкти у Києві

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України викрили п'ять «анонімів», які здійснили неправдиві повідомлення з погрозами терористичного характеру.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

«У Деснянському районі Києва оперативники спецслужби затримали місцеву мешканку, яка у стані алкогольного сп'яніння вигадала історію про «мінування» житлового будинку.

Також співробітники СБУ викрили трьох жителів з різних районів столиці, які з хуліганських мотивів неправдиво повідомляли про мінування однієї з адміністративних державних установ», - йдеться у повідомленні.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України всім затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочину.

Читайте також: Махінації з паспортами: силовики прикрили незаконний трафік через "Жуляни"

Також оперативники спецслужби встановили, що один із дзвінків про нібито мінування торговельного центру в одному з центральних районів столиці було здійснено з території РФ.

Співробітники Служби безпеки України протягом останнього часу викрили низку спецоперацій, розроблених російськими спецслужбами у рамках гібридної війни проти нашої країни, зокрема різкого зростання кількості «телефонного тероризму».

Фото: Прес-центр СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-