В евакуйованому київському суді бомбу не знайшли

В евакуйованому київському суді бомбу не знайшли

Укрінформ
Інформація про замінування будівлі Київського апеляційного господарського суду не підтвердилася, поліція не знайшла жодних небезпечних предметів.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

“Після ретельної перевірки підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявлено. На цей час роботу суду відновлено у звичному режимі”, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці поінформували, що близько 11-ї години у поліцію зателефонувала невідома жінка та повідомила, що у приміщенні Київського апеляційного господарського суду знаходиться вибухівка.

На місці події, по вулиці Шолуденка, працювали слідчо-оперативна група районного управління поліції, спеціалісти вибухотехнічної служби, криміналісти, рятувальники та медики.

Читайте також: Київський суд закрили через "замінування"

Під час перевірки об'єкта з приміщення евакуйовували близько 300 осіб.

За даними поліції, відомості про подію зареєстрували. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Поліція також шукає жінку, яка здійснила відповідне повідомлення.

Раніше повідомлялося, що Київський апеляційний господарський суд тимчасово не працює у зв’язку з повідомленням про замінування приміщення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-