Київрада збільшила статутний капітал Київтеплоенерго

Київрада збільшила статутний капітал Київтеплоенерго

Укрінформ
Київська міська рада збільшила розмір статутного капіталу КП «Київтеплоенерго» на суму 1,2 млрд грн. 

Відповідне рішення прийнято на засіданні Київради у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У підприємство "Київтеплоенерго" перейшли близько 300 працівників. За півроку роботи підприємству вдалося провести гідравлічні випробування. Сьогодні «Київтеплоенерго» забезпечує проходження опалювального сезону на території 8 мільйонів квадратних метрів. Ця цифра дорівнює площі Чернігова або Івано-Франківська", - сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, відповідне рішення було прийнято для того, аби комунальне підприємство «Київтеплоенерго» прийняло на баланс теплові мережі Києва після 27 квітня, тобто після розірвання договору столиці з ПАТ «Київенерго».

Столичний чиновник зазначив, що існує нагальна потреба у першочергових витратах підприємства для початку його діяльності та виконання робіт у міжопалювальний період – щонайменше в сумі 1,2 млрд грн. Підприємству необхідно провести розрахунок за енергоносії, збільшити штат працівників, які забезпечуватимуть підготовку до зими, протиаварійне обслуговування, закупити нову спеціалізовану техніку, створити геоінформаційну систему інженерних мереж.

Читайте також: Київенерго має передати столиці 89 тисяч об'єктів

Як повідомляв Укрінформ, Київрада у червні ухвалила рішення про припинення договору з ПАТ "Київенерго", який діяв понад 16 років. 

Фактично угода з ПАТ "Київенерго" закінчилася 31 грудня 2017 року. Проте, аби уникнути позаштатних ситуацій під час опалювального сезону і забезпечити належне постачання теплової енергії киянам, Київрада продовжила угоду на 4 місяці - до 26 квітня 2018 року включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-