Київщину засипає снігом: Укравтодор не радить сідати за кермо

Київщину засипає снігом: Укравтодор не радить сідати за кермо

Укрінформ
Сьогодні, 17 березня, внаслідок впливу двох активних циклонів з Балкан по всій території України очікуються складні погодні умови.

Про це повідомляє Укравтодор на своєму офіційному сайті.

Зокрема, у  Київській області вночі сильний, вдень помірний сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-східний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 4-9° морозу.

18 березня місцями невеликий сніг, 19 березня помірний сніг, хуртовини. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, 18 березня місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 9-14°, вдень 5-10° морозу. На дорогах ожеледиця.

Служба автомобільних доріг у Київській області також інформує, що через погіршення погодних умов, з 19:00 п'ятниці і до окремого розпорядження введено режим обмеження в’їзду вантажного транспорту в межі міста Києва.

Читайте також: Уряд затвердив план заходів для боротьби з негодою

"Просимо водіїв та перевізників враховувати цю інформацію. Утримуйтесь від поїздок власним автотранспортом на далекі відстані, без нагальної потреби", - наголошують в службі.

Також у відомстві нагадують, що САД у Київській області підготовлено перелік місць для відстою транспортних засобів у зимовий період, де можна перечекати негоду.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Київської області радять звертатись за номерами гарячої лінії (044) 200-04-70 та (044) 275-67-44.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-