"Радикал" та "Енергія": Кличко і Семерак домовилися про вирішення екопроблем столиці

Укрінформ
Міністр екології Остап Семерак та голова КМДА Віталій Кличко домовилися створити спільну робочу групу, яка займатиметься вирішенням екологічних проблем столиці.

Про це заявив Семерак, коментуючи результати зустрічі із мером Києва, повідомляє прес-служба Мінприроди.

«Домовилися створити спільну робочу групу, яка працюватиме над вирішенням екологічним проблем столиці. В першу чергу, мова йде про роботу державних підприємств «Радикал» та «Радон», сміттєспалювального заводу «Енергія» та Дарницької ТЕЦ, оператором якої є ТОВ «Євро-реконструкція», - сказав Семерак.

Він також повідомив, що було прийнято рішення спільно створити перелік об'єктів забудови, до яких екологічна громадськість країни висловлює застереження.

«Я ціную прихильність мера Віталія Кличка європейським екологічним стандартам. Глибоко переконаний, що Київ має стати не лише лідером економічного зростання, а в першу чергу і чистим безпечним містом. Сьогодні міська влада демонструє готовність отримати таке лідерство. А Мінприроди готове надати усі фахові консультації», - сказав Семерак.

Читайте також: У березні платіжки за світло кияни отримають від нової компанії

Міністр також висловив упевненість, що децентралізація фінансів може забезпечити гарний результат уже у короткостроковий перспективі щодо найбільш резонансних екологічних об'єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-