Поліція затримала

Поліція затримала "мінера" київського метро

Укрінформ
У Києві працівники Нацполіції затримали чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування станції метро "Оболонь".

Про це у суботу інформує прес-служба відомства.

"Близько 22:00 (16 лютого - ред.) правоохоронці отримали інформацію про вибухівку на станції метро "Оболонь". На місце події відразу виїхали слідчо-оперативна група територіального управління поліції, співробітники управління поліції в метрополітені, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники та медики", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після ретельної перевірки об'єкта жодних підозрілих та небезпечних предметів виявлено не було.

Задля безпеки громадян проводилася евакуація близько 100 чоловік, зокрема, персоналу станції метро.

Читайте також: СБУ викрила телефонних «терористів» у різних регіонах України

Після  розшукових заходів, поліцейські  встановили особу "жартівника". Ним виявився 24-річний уродженець Київщини, який останнім часом проживав у столиці. За попередньою інформацію, молодик у стані алкогольного сп'яніння здійснив анонімний дзвінок з хуліганських спонукань. Його затримали за місцем проживання.

Наразі слідчий відділ Оболонського управління поліції вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. За вчинення протиправних дій чоловіку загрожує позбавленням волі терміном  до шести років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-