Столичні копи затримали п’яного “мінера” супермаркету

Столичні копи затримали п’яного “мінера” супермаркету

Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали п’яного уродженця Донеччини, який вночі подзвонив у поліцію і сказав, що він залишив мобільний телефон із вибухівкою у приміщенні супермаркету на вулиці Маршала Конєва.  

Про це повідомляється у суботу на сторінці поліції Києва у Facebook.

 “Вчора о 4-й ранку до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що він залишив мобільний телефон із вибухівкою у приміщенні супермаркету на вулиці Маршала Конєва. Правоохоронці внесли даний факт у Журнал єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського управління поліції”, - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи. 

У ході огляду “замінованого” об’єкта працівники Голосіївського управління поліції помітили підозрілого сп’янілого чоловіка.  

“Під час розмови з ним правоохоронці з’ясували, що він зателефонував до поліції та надав неправдиву інформацію. За показами драгера, 22-річний уродженець Донецької області перебував у стані алкогольного сп'яніння – 1,34 проміле. Під час ретельного огляду приміщення правоохоронці виявили мобільний телефон, який зловмисник залишив на полиці магазину”, - повідомили у столичній поліції.

Читайте також: СБУ викрила телефонних «терористів» у різних регіонах України

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-