У Києві запалили вогні на головній ялинці країни

У Києві запалили вогні на головній ялинці країни

Фото, відео
Укрінформ
На Софійській площі відбулося урочисте засвічення вогнів на Головній ялинці країни.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ось і знову прийшла весела та радісна пора новорічних та Різдвяних свят. Я від щирого серця вітаю усіх вас із Днем Святого Миколая», - сказала дружина Президента України Марина Порошенко.

Вона побажала, щоб для кожного українця ці свята пройшли в атмосфері добра, тепла та любові.

У заході взяли участь мер Києва Віталій Кличко та засновник компанії "Folk Ukraine", що організовує новорічно-різдвяні свята на Софійській площі, Ігор Добруцький.

Як нагадав мер столиці, цьогорічна ялинка приїхала до столиці з Івано-Франківщини. Її висота сягає майже 30 метрів. Прикрашають новорічну красуню 3,6 км неонових гірлянд, а за ялинкою створена особлива інсталяція – амфітеатр під казковим «зоряним небом» із 33 км гірлянд. Щодня ялинка світитиметься різними кольорами, а в новорічну ніч заграє усіма барвами одночасно. «Я хочу побажати кожному з вас мирного неба, здоров'я наснаги в успіху. Вірте у себе та своє місто, у свою країну. Зі святом усіх", - сказав Кличко.

На киян і гостей столиці чекає цікава розважальна програма масштабного культурно-мистецького проекту «НеоРік на Софії».

Читайте також: В Ужгороді головну ялинку запалили сотні Миколайчиків

Святкові заходи відбуватимуться на трьох локаціях – Софійській і Михайлівській площах, а також на Володимирському проїзді до 14 січня 2018 року. Після урочистого відкриття Головної ялинки відбудеться святковий концерт, що триватиме до 22:00.

Фото Данііла Шамкіна

Відео Оксани Ускової

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-