Гройсман дав київському губернатору час на розчистку доріг - до вечора

Гройсман дав київському губернатору час на розчистку доріг - до вечора

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив голові Київської обласної державної адміністрації Олександру Горгану до кінця дня відновити рух на дорогах області.

Про це він заявив під час селекторної наради щодо забезпечення належного утримання доріг та життєдіяльності населених пунктів в умовах погіршення погодних умов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До кінця дня відновити рух і мені особисто зателефонуєте. Я чекаю доповіді», - сказав Гройсман.

У свою чергу Горган запевнив, що доручення буде виконано.

Голова Київської ОДА зазначив, що найбільше навантаження у зв’язку зі складними погодними умовами лягло на Київщину. «Але ще 17 грудня ми отримали штормове попередження і провели з керівниками районів та міст обласного значення нараду з цього приводу», - сказав він.

За словами голови ОДА, у неділю ввечері було підготовлено понад 1100 одиниць техніки, необхідний посипковий матеріал, але перші складнощі виникли у понеділок після обіду на ділянці траси Жажків - Біла Церква, де два автобуси в результаті ДТП перекрили шлях для іншого транспорту на кілька годин, а потім були проблеми, пов'язані із обмеженням на в’їзду в столицю великогабаритних та великовагових траспортних засобів.

Читайте також: В Україні "навалило" до 20 сантиметрів снігу

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 19 грудня в Україні через снігопади були знеструмлені 147 населених пунктів у 6 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-